Cursus Hairextensions

Tijdens onze 2 daagse cursus hairextensions leren we je alles over het zetten van de meest onzichtbare hairextensions, de invisible weave. Lees hieronder verder wat je kunt verwachten van de cursus.

Unieke invisible weave methode

2 daagse cursus

Dreamloxx gecertificeerde Salon

Wat is inbegrepen in de hairextensions cursus?

3 verschillende technieken
starterskit
Theorieboek
Lunch

3 verschillende inzettechnieken

je leert 3 verschillende manieren van de invisible weave. na de cursus kan je jou klanten voorzien van Dreamloxx extensions voor volume of verlenging zonder dat dit zichtbaar is in het haar.

Starterskit

Jij ontvangt van ons een starterskit zodat jij meteen aan de slag kan. De starterskit bestaat uit een schaartje, tangetje, clipjes, naalden en loop.

Theorieboek

In het theorieboek kan jij alle theorie terugvinden die we tijdens de cursus bespreken. Zo heb jij altijd iets om op terug te vallen als je het even niet meer weet.

Lunch

Tijdens de cursus ontvang jij van ons een heerlijke lunch

Basis & Perfectie Cursus Hairextensions

€ 1455 Excl. btw

De cursus hairextensions bestaat uit een 2 daags programma. De basiscursus duurt 1 hele dag en daarna volgt nog een perfectie cursus van een halve dag.

E

Dag 1 - Basis cursus

E

Dag 2 - Perfectie training

Het programma

Tijdens de tweedaagse cursus leren wij je alles over de invisible weave, van de basisprincipes tot het perfectioneren. Bekijk hieronder het verloop van de cursus.

Dag 1

Basisprincipes

de eerste dag bestaat voornamelijk uit het leren van de basisprincipes. We gaan samen oefenen zodat jij aan het eind van de dag zelf de invisible weave kan plaatsen.

Oefenperiode

Training

Na de eerste dag krijg je 8 weken de tijd om zelf te oefenen. In deze 8 weken is er support via onze Dreamloxx WhatsApp community en kan jij al gebruik maken van de webshop.

Dag 2

Perfectioneren

Na 8 weken zelf oefenen is het tijd voor de perfectie training. Er zal eerst een demonstratie plaatsvinden en daarna zal je zelf aan de slag gaan met oefenen. Aan het eind van deze dag ben jij helemaal klaar om zelf de mooiste en meest onzichtbare hairextensions te plaatsen.

Waarom een cursus bij Dreamloxx Academy?

Met de cursus van Dreamloxx Academy leer jij hoe je de invisible weave methode kunt zetten en behoor jij tot de Dreamloxx gecertificeerde salons.

Unieke Invisible weave techniek

De invisible weave is een unieke en veilige techniek om het haar op de meest onzichtbare manier te verdikken of te verlengen.

Zet je Salon op de kaart

Zet je Salon letterlijk op de kaart. Na het afronden van de cursus krijg je een eigen plek op onze Salon finder. Je profiteert o.a. van naamsbekendheid en ontvangt klanten via onze website. Mooi visitekjaartje!

De beste kwaliteit extensions

Krijg exclusieve toegang tot ons eigen Dreamloxxhair die gemaakt is van de hoogste kwaliteit Slavic hair.

Persoonlijke begeleiding

Profiteer van cursus sessies met een beperkt aantal plaatsen waardoor persoonlijke aandacht wordt gegarandeerd.

Starterskit

Elke Salon die wordt toegelaten tot het Dreamloxx certificeringsprogramma ontvangt de Dreamloxx Starterskit.

Exclusief voor Professionals

Het Dreamloxx cursusprogramma is ontworpen voor serieuze stylisten die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen.

Dag 1 – Basis cursus hairextentions

Tijdens de eerste dag leren we je stapsgewijs de basisprincipes van de invisible weave techniek. Hierin komt aan bod de voorbereiding, plaatsing, kleurbepaling, knippen van extensions, styling en het onderhoud van de hairextensions. Het leerdoel zal zijn dat je de basistechniek van de invisible weave onder de knie krijgt, en je dit op een veilige manier kan toepassen bij jouw klant.

Dag 2 – Perfectie training

Na 8 weken zelf oefenen is het tijd voor de 2e cursusdag. Dag 2 is een halve dag waarin wij ons focussen op perfectie. De focus wordt hierbij gelegd op de plaatsing, netheid, strakke scheidingen, onderhoud van de extensions (zoals uitgroei en toners) en veiligheid. Aan het einde van deze dag ontvang jij je Dreamloxx certificaat

N

Oefenen

N

Perfectioneren

N

Dreamloxx certificaat

Wil jij jouw eigen klanten kunnen voorzien van de mooiste en meest onzichtbare hairextensions?

Met de unieke techniek, de invisible weave, zorg jij ervoor dat jou klanten altijd de salon verlaten met de mooiste hairextenions. Plan een gratis intake in. Tijdens de intake bespreken we je wensen en bepalen we of je in aanmerking komt om lid te worden van de Dreamloxx Professional Academy.

Starten met de Dreamloxx Cursus?

Heb je interesse in de Dreamloxx Professional Academy? Bekijk hieronder hoe het kwalificatieproces werkt.

01.

Intakegesprek & Kwalificatie

Via onze website kun je een intake aanvragen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en bekijken we of jouw Salon in aanmerking komt om lid te worden van de Dreamloxx Professional Academy.

02.

Starten met de cursus

Na de inschrijving, ondertekenen van documenten en de betaling krijg jij toegang tot ons business to business portaal. Tijdens de cursus ga je met onze ervaren trainers 2 dagen aan de slag. Je wordt persoonlijk begeleid tijdens het gehele cursustraject.

03.

Gecertificeerde Salon

Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat en ben je officieel een Dreamloxx gecertificeerd salon. Ook hierna behouden wij graag nog een samenwerkingsverband en kun je nog terecht voor al je vragen en support.

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over de cursus? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag misschien al beantwoord is.

Wat kost de cursus?

De cursus kost in totaal €1455 ex. BTW. Je ontvangt hierbij een startersbox met een toolkit inclusief oefenhaar, kleurenring en theorieboek t.w.v. €395.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

Om aan de cursus mee te kunnen doen moet je ingeschreven staan bij de kvk, een bedrijfsruimte hebben en een certificaat of diploma in de kappersbranche.

Hoeveel personen kunnen er meedoen met de cursus?

Tijdens de cursus werken we met maximaal 4 deelnemers. Wanneer je met meerdere personen de cursus wilt volgen kunnen wij ook bij jullie naar de salon komen.

Moet ik ervaring hebben met het zetten van hairextensions?

Nee, dat is zeker niet nodig, wij gaan je alles leren in ons tweedaagse cursus.

Wat kan ik verwachten na de cursus?

je kan na de cursus gebruik maken van het Dreamloxx business to business portal, waar er support is en je onze eigen Dreamloxx producten kunt inkomen.  Zo kan je op de mooiste, veiligste en bijna ontzichtbaarste manier extensions zetten met het beste haar!

Vraag of opmerking?

Heb je nog een vraag over de cursus of wil je graag meer informatie? Dan helpen we je graag verder! Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 643 16 37 07 of een mail te sturen naar cursus@dreamloxx.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

"Make all your hair dreams come true"

Kim & Lisa

Eigenaresse, Dreamloxx Academy

Unieke methode

De mooiste hairextensions leren zetten tijdens onze cursus?

Na afloop van de cursus kun jij zelf de meest onzichtbare hairextensions zetten en krijg je toegang tot het Dreamloxx business to business portal. Direct aan de slag? Schrijf je in voor de cursus